Trendsetter

Dauby zet de trend in deur-, raam- en meubelbeslag. Met uitvoeringen in materialen zoals Ruw Metaal, Wit Brons, Ruw Brons en Britannium Metaal. Materialen die perfect passen bij een jonge interieurtrend als Industrial Design. Of met eigentijdse vormgeving, geïnspireerd op de designs van het Bauhaus, uitgevoerd in unieke metalen. Ideaal voor een tijdloos interieur waar oud en nieuw hand in hand gaan. Daarnaast werkt Dauby ook nauw samen met internationaal gerenommeerde designers en jong opkomend ontwerperstalent. Zo zet Dauby mee de toon in de hedendaagse interieurvormgeving.

Duurzaam

Dauby staat garant voor een duurzame levensduur van zijn producten. In het ambachtelijke gietproces wordt uitsluitend met natuurlijke en recycleerbare materialen gewerkt. Het natuurlijke verouderingsproces van deze materialen zorgt voor de typische ‘living finish’. De kleurschakeringen worden nog intenser naarmate het product veroudert. Het hedendaagse design ontleent zijn duurzame karakter aan de kwaliteit van het ontwerp. Deze stukken zijn echte collector items.

Tijdloze klassen

De Dauby-collectie bestaat uit zorgvuldig ontworpen deur-, raamen meubelbeslag, uitgevoerd in kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Elk stuk is uniek. Het ontleent zijn karakter aan het handwerk in het ambachtelijke productieproces of aan de signatuur van de ontwerper. Een ‘Dauby’ is ontworpen ‘voor het leven’.